Tampereen hiihtoseura ja hiihtokurssit

post thumb
Hiihtäminen
by Jenni/ on 03 May 2021

Tampereen hiihtoseura ja hiihtokurssit

Tampereen hiihtoseura tekee tärkeää työtä junioreiden ja aikuisten parissa. Se on keskeinen osa koko seuran toimintaa. Seura järjestää monenlaisia tapahtumia ja kursseja sekä lapsille että aikuisille. Hiihtokouluja järjestetään joka talvi ja mukaan pääsee ilmoittautumalla sekä maksamalla kurssimaksun. Osallistujista kootaan omat ryhmät, jotka lajitellaan osallistujien tason mukaan. Näin pyritään luomaan tasavahvat ryhmät, joissa opetus voidaan kohdistaa oikealla tavalla taitotason mukaan.

Tampereen hiihtoseura järjestää hiihtokoulua

Tampereen Hiihtoseura järjestää lapsille ja aikuisille hiihtokoulua, jonka tarkoituksen on oppia nauttimaan hiihtämisestä. Siellä asiantuntevat ohjaajat opastavat hiihtäjät oikeanlaisen tekniikan käyttämiseen. Kouluja pidetään ensisijaisesti lapsille, mutta myös aikuisille on omat koulunsa. Koulussa opetellaan hiihtämistä sekä perinteisellä että vapaalla hiihtotyylillä. Näin ollen kursseille osallistuvat henkilöt oppivat hiihtämistä monipuolisesti ja samalla kunto nousee.

Useat hiihtoseurat järjestävät hiihtokursseja Pirkanmaan alueella. Tampereen Hiihtoseuran lisäksi LeKi hiihto ylläpitää hiihtokursseihin liittyvää toimintaa. LeKi järjestää hiihtokoulun aina talvisin ja kokoontumiset ovat kerran viikossa aivan kuten Tampereen Hiihtoseuralla. Tämän tyyppinen vapaaehtoisuuteen perustuvat hiihtotoiminta on ollut tärkeässä asemassa Suomen hiihdon menestyksen kannalta. Lisäksi se ylläpitää suomalaisten kuntoa ja parantaa kansanterveyttä.

Hiihtoseuran tapahtumat Tampereen alueella

Hiihtoseura Tampereella kokoaa hiihdosta kiinnostuneita ihmisiä yhteen. Jos olet kiinnostunut kehittymään hiihdossa ja kaipaat ohjattua kuntoilua, kannattaa kokeilla ilmoittautumista hiihtoseuran järjestämiin kouluihin. Hiihtokursseja järjestetään sekä aikuisille että lapsille ja ryhmät kootaan siten, että ryhmien taitotaso on kaikille sopiva. Kannattaa muistaa olla ajoissa liikenteessä, sillä koulut ovat suosittuja ja täyttyvät nopeasti!